Ko te pakaru i te konumohe o Inia ka taea te kapi i nga arai aukati

Ko te huarahi ki te wikitoria i roto i te hokohoko kaweake ano o Hainakēne konumohe me te taupoki

Ka Mutu te Konumohe

Paenga-whāwhā 1, 2024 - I roto i te horopaki o te Manatu o Inia mo te Tauhokohoko me te Ahumahi o nga mahi anti-putunga teitei i runga i te 401 diameter (99 mm) me te 300 diameter (73 mm) nga potae tine-pani i hangaia i Haina i te Maehe 28, 2024 , Ko nga hinonga Hainamana i tere whakatika i a raatau rautaki me te mohio ki te karo i nga aukati hokohoko o Inia na roto i te hokohoko hokohoko ano. I angitu te pupuri i te hongere kaweake ki te maakete Inia.
Kua whakatauhia e Inia nga utu aukati ki te US $741/100,000 mo te wa e rima tau mo nga hua i raro i te waehere tikanga 83099020 i rungakēne konumoheo nga hua taupoki mai i Haina. I ahu mai te ine i te tono a Easy Openends India Private Limited, i whakatauhia i muri i te kotahi tau o te tirotiro. Ko tenei nekehanga e kiia ana he arai tauhokohoko nui ki nga hua Hainamana, e pa ana ki nga hiahia kaweake me te tuunga whakataetae maakete o nga hinonga Hainamana.

I mua i tenei wero, kua whai nga kamupene Hainamana i te rautaki o te hokohoko ano ki te kaweake, ki te kaweake i a ratou hua tuatahi ki nga whenua tuatoru penei i a Malaysia, Singapore ranei, katahi mai i enei whenua ki Inia. Na roto i tenei mahi, ka tohuhia ano te takenga mai o nga taonga, he pai ki te karo i nga mahi aukati a Inia.

——————–Ji 'nan Erjin mo to inu whakarewa he ngawari ki te toia te kete konumohe

ōwehenga3x2_1200

 

 


Te wa tuku: Apr-11-2024